Lasirakenteet Nordic Bioproducts Groupin tiloissa

24.02.2023

Spolia toimitti historiansa ensimmäisen isomman lasirakenne-erän tuotanto- ja toimistorakenteiden tekemiseen Aalto yliopiston tiloihin syksyllä 2022. Nyt tilat ovat valmiit ja työt täydessä käynnissä. Lasien rajaamissa neuvottelutiloissa suunnitellaan ja ideoidaan tulevaisuuden materiaaleja, käytävältä lasien läpi voidaan mm.seurata laboratorio-olosuhteissa tehtäviä kokeita ja testausta.

    

Olli Kähkönen, Nordic Bioproducts Groupilta, myhäilee tyytyväisyyttään lopputuloksesta.

“Lasien toimitukset Spolian kanssa meni erittäin mallikkaasti. Lasit olivat laadukkaat, hinnaltaan passelit ja helppo asentaa. Tuotteilla on tarinaa ja soveltuvat täydellisesti meidän toimintaa varten tarjoten samalla ratkaisuja kestävämpään rakentamiseen.

Yhteistyö toimi myös Spolialaisten näkökulmasta erinomaisesti. Tämänkaltaiset projektit vahvistavat näkemystämme, että purkukohteista saatavilla tuotteilla on mahdollista rakentaa erittäin korkean laatu- ja vaatimustason rakenteita, esteettisestä tyylikkyydestä tinkimättä. Uudelleenkäytettävillä tuotteilla korostuu niiden aikaisempi elämä; kun tuotteilla on historiaa, luovat ne uudessa kohteessa ilmapiirin, jota kelpaa esitellä vieraille kotimaasta ja maailmalta.